Paard en coaching met zorg 
 

Workshops 

Ook worden er geregeld workshops gegeven met verschillende thema's voor zowel volwassenen als jeugd. Denk hierbij aan;

* Ouder en kind ( een leuke en leerzame workshop waarbij ouder en kind elkaar beter leren kennen en werken aan hun band).

* Tieners ( Hierbij werken tieners met elkaar samen en leren zo elkaar beter kennen, een workshop die je zelfvertrouwen vergroot en helpt bij het maken van contact    met anderen)

* Een vrouwen workshop ( Deze workshop is voor vrouwen die even lekker een moment voor zichzelf willen, vrouwen onder elkaar en ervaren wat paardencoaching is, dit kan ook gecombineerd worden met een creatieve workshop en een verzorgde lunch tussendoor)


Ben je met meerdere personen  en zouden jullie graag een workshop met een specifiek thema willen? Neem gerust vrijblijvend contact op er is veel mogelijk.
Samenwerking

"Paard & coaching met zorg" heeft een samenwerking met stichting "Nieuw Seizoen" dit is tevens de prachtige coach locatie waar de paardencoachsessies plaatsvinden.

Bij stichting "Nieuw Seizoen" in Wijdewormer, worden jonge vrouwen tussen de 18 en 30 jaar  gecoacht om de weg naar een stabiel en zelfstandig leven te vinden. Dit zijn vrouwen die in een moeilijke periode van hun leven staan. Hierbij is het soms nodig om uit je eigen omgeving te stappen, en om situaties op een andere manier aan te pakken en dingen waar je steeds weer tegenaan loopt te kunnen veranderen. Ook is het een plaats waar je herstel kunt vinden van gebeurtenissen die jou beschadigd hebben. "Nieuw Seizoen" geeft deze vrouwen een tijdelijke woonruimte zodat ze in alle rust aan hun herstel kunnen werken met de juiste professionele begeleiding om zich heen. "Paard & coaching met zorg" verzorgd de paardencoach trajecten voor deze vrouwen. Deze trajecten bestaan uit zowel individuele coachsessie als uit groeps en duo- sessies en is een vast onderdeel van de hulpverlening op deze locatie.Ook heeft "Paard & coaching met zorg" een samenwerking met psychologenpraktijk "Ezra" in Wormerveer. Deze praktijk biedt psychologische hulp en begeleiding binnen de basis GGZ in Noord-Holland voor zowel volwassenen als jeugd. 

U kunt hier terecht voor behandeling van psychische problemen op het gebied van identiteit, angst, depressie, persoonlijkheid, AD(H)D, autisme , dwang en trauma. Praktijk "Ezra" verwijst regelmatig clienten door voor het doorlopen van een kort traject bij "Paard & coaching met zorg".


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram